Följ Plåt & Ventföretagen

Entreprenörföretagen arrangerar ny branschmässa

Nyhet   •   Feb 19, 2015 08:00 CET

Den 16 april öppnas portarna till en byggmässa för företag inom plåtslageri, ventilation samt inom stål- och lättbyggnadsbranschen, som arrangeras av Entreprenörföretagen. Platsen är Jönköpings Hotell & Konferens och intresset för den nya satsningen är redan stort.

– Det känns som det har funnits ett behov av en mötesplats av den här typen, för redan i ett tidigt skede var det många som hörde av sig och visade sitt intresse, berättar Torbjörn Johansson som tillsammans med Camilla Kjellsson, ansvarar för mässan från Entreprenörföretagens sida.

Runt 25 utställare kommer att samlas på mässan för att träffa entreprenörerna i branschen. I montrarna kommer besökarna att kunna ta del om information som till exempel rör transportbilar, maskiner, verktyg, dna-märkning, försäkringar, infästningsmaterial, mjukvaruprogram, elektronisk körjournal, personligt fallskydd och mycket mer.

– Vi hoppas att det kan bli runt 200 besökare och mycket talar för att det kan bli så för vi har redan fått in många anmälningar, vilket naturligtvis är fantastiskt kul, säger Camilla Kjellsson.
Representanter från Arbetsmiljöverket kommer också att vara på plats för att bli intervjuade om sanktionsavgifter och föreskrifter.

Vid lunchtid kommer Entreprenörföretagens nye vd, Johan Lindström, att presentera sig och prata om vilka frågor som han kommer att driva den närmsta tiden. Och Entreprenörföretagens före detta vd, Thomas Dahlberg, kommer för att officiellt överlämna vd-posten till Johan.

FAKTA
Plats: Jönköpings Hotell & Konferens.
När: Den 16 april, från klockan 09.00.
Entré:
Det är fri entré men begränsat antal besökare, så anmäl dig redan i dag! Det finns också möjlighet att boka konferensrum kostnadsfritt för styrelser, lokalföreningar och regioner.
För övernattning: kontakta Jönköpings Hotell & Konferens på telefon 036-17 18 00 eller på bokningen@jkonferens.se. Uppge Entreprenörföretagen för bästa pris.
Anmäl dig till: Camilla Kjellsson på telefon 0470 74 84 34 eller via camilla.kjellsson@epfab.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.