Följ Plåt & Ventföretagen

Fyra frukostmöten om säkrare takskottning

Pressmeddelande   •   Sep 25, 2015 08:00 CEST

Vi närmar oss den fjärde vintern med Skotta säkert. Utbildningsprojektet som ska leda till ökad säkerhet kring skottning av tak och som drivs av Entreprenörföretagen. I dag finns det över 6 000 licensierade takskottare i hela landet och flera av landets försäkringsbolag har rapporterat att skadorna på personer, fastigheter och egendom har sjunkit rejält de två senaste vintrarna.

– Responsen på vår satsning på Skotta säkert har varit mycket bra, men det finns fortfarande målgrupper vi behöver nå ut med information till. I höst ska därför Entreprenörföretagen genomföra en turné med frukostmöten för att berätta mer om Skotta säkert för framförallt fastighetsägare, förvaltare, lokalpress och för styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar, säger Alexander Iliev, jurist på Entreprenörföretagen och ansvarig för Skotta säkert.

De medverkande på dessa möten är Alexander Iliev samt förbundets lokala företagsrådgivare på respektive orter. På mötet i Stockholm medverkar även Maria Tamm, från Stockholms Fastighetskalender och Istappstelefonen, som Entreprenörföretagen har ett samarbetsavtal med.

Vi besöker inledningsvis fyra orter och varje möte börjar klockan 07.30 med kaffe och frukostmacka. Därefter följer information och frågestund. Mötet beräknas ta cirka en timme och platsen är Svenskt Näringslivs lokaler (om inget annat anges) på följande orter:Stockholm

6/11  Stockholm (på kansliet på Marieviksvägen)

11/11 Umeå

18/11 Luleå (mötet börjar 08.00)

1/12   Linköping

Anmälan! Frukostmötet är kostnadsfritt men vi behöver veta hur många som kommer, så anmäl dig och dina kollegor redan i dag genom att skicka ett mejl med era namn och vilket företag ni kommer från, till: tomas.skagerlind@epfab.se. Välkomna!

Kurstillfällen! Entreprenörföretagens företagsrådgivare kommer, precis som förra vintern, att arrangera kurser i säker takskottning enligt Skotta säkert, över hela landet. Nya datum och orter kommer att läggas till så håll utkik på www.entreprenorforetagen.se. Klicka på ”Kurser & aktiviteter” och sedan på ”Skotta säkert”.

Behöver du ytterligare information kontakta:
Alexander Iliev, jurist och ansvarig för Skotta säkert på Entreprenörföretagen, 070-272 75 93
Tomas Skagerlind, kommunikationsansvarig Entreprenörföretagen, 070-537 74 47.
___________________________________________________________________________________________

Skotta säkert är ett licensieringssystem som ska leda till ökad säkerhet kring skottning av tak och som startades på initiativ av Entreprenörföretagen och som drivs i samarbete med landets försäkringsbolag. Läs mer om Skotta säkert och hitta licensierade takskottare över hela landet på www.skottasakert.se

Entreprenörföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för plåt- och ventilationsföretag. Våra medlemsföretag bygger Sverige!

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.