Följ Plåt & Ventföretagen

Kom och träffa oss på Nordbygg – vi bjuder på byggråd, konsultationer och presentationer

Pressmeddelande   •   Apr 01, 2016 15:35 CEST

När Nordens största byggmässa slår upp sina portar på Stockholmsmässan i Älvsjö den 5 april, så finns Entreprenörföretagen med i monter C20:49. Varje dag kommer personal från förbundet samt plåtkonsulter och materialexperter att finnas på plats. Vi bjuder också på presentationer och föreläsningar och naturligtvis kan du  hämta det senaste numret av Plåt & Vent Magasinet.

Entreprenörföretagen gör även i år en storsatsning på Nordbygg genom att bygga upp det populära Plåttorget. I den 70 kvadratmeter stora montern kommer även representanter från Svensk Byggplåt att finnas med. Marknadsföreningen Svensk Byggplåt, som arbetar för att det ska bli mer plåt på svenska tak och fasader, finns med för att visa upp alla de fördelar som finns med plåt i en byggprocess.

– Tanken med Plåttorget är att vi vill skapa en naturlig samlingsplats för branschfolk, leverantörer och medlemmar och se till så att de trivs, knyter nya kontakter och får ny kunskap, säger Johan Lindström, vd på Entreprenörföretagen.

– Vi har byggt upp Plåttorget även tidigare på Nordbygg med lyckat resultat. Så när det nu fanns ett önskemål, bland annat från Stockholmsmässan, att vi skulle vara med och bygga upp Plåttorget igen, så tvekade vi inte att göra det. Det ska bli riktigt kul att få träffa alla besökarna på plats.

I Plåttorget, som återfinns i monter C20:49, kan besökarna till exempel få titta och känna på olika plåtmaterial och det kommer också att finnas en scen för korta presentationer och lärorika seminarium. Här kan ni bland annat få veta mer om Entreprenörföretagens auktorisationssystem för plåtslagerier och ventilationsföretag, Teknikhandboken, Stålkvinnorna, Plåt & Ventilationsportalen och mycket mer.

Det blir också två föreläsningar kring hållbart byggande som främst riktar sig mot arkitekter. Tisdagen den 5/4 klockan 14, kommer representanter från arkitektbyrån Equator, för att berätta mer om ett projekt som handlar om en återuppväckt och återvunnen plåtfasad. Och på fredagen den 8/4 klockan 14, hålls ett föredrag med temat: ”Omsmält miljonprogramsfasad – enligt Cradle to Cradle”.

FAKTA
Nordbygg äger rum den 5-8 april på Stockholmsmässan. Det är fri entré för alla som har förhandsregistrerat sig eller har fått en pdf-inbjudan. Annars kostar biljetten 250 kronor. Biljetten gäller för alla dagar.
Klicka här för att hämta din fribiljett!

Entreprenörföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för plåt- och ventilationsföretag. Våra medlemsföretag bygger Sverige!

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.