Följ Plåt & Ventföretagen

Medlare utsedda

Pressmeddelande   •   Apr 16, 2012 13:47 CEST

Plåtslageriernas Riksförbund och VVS Företagen har accepterat de medlare som Medlingsinstitutet har föreslagit i den konflikt som uppstod fredagen den 13 april, då Byggnads valde att säga upp kollektivavtalen med Plåtslageriernas Riksförbund och VVS Företagen. Medlarna är Göte Larsson och Lars-Bonny Ramstedt.

Henrik Boman, Förhandlingschef på Plåtslageriernas Riksförbund och Förhandlingschef Robert Jakobsson på VVS Företagen säger sig vara nöjda med valet.
-Vi har accepterat medlarna, vi är trygga med deras gedigna erfarenhet och kompetens. Vi hoppas nu att de fortsatta diskussionerna ska föras i en konstruktiv anda och präglas av respekt och öppenhet, säger Henrik Boman och Robert Jakobsson.

För mer information:
Henrik Boman, Förhandlingschef, Plåtslageriernas Riksförbund, Tel: 08 762 75 97
Robert Jakobsson, Förhandlingschef, VVS Företagen, Tel: 08 762 75 32

Entreprenörföretagen är servicebolaget som idag samlar 1.300 svenska företag i fyra branschföreningar; Byggnadsplåt, Ventilation, Stål & Lättbyggnad och Mekanik.
Entreprenörföretagen är en gemensam satsning från Plåtslageriernas Riksförbund, PLR, och Mekaniska Verkstädernas Riksförbund, MVR.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.