Följ Plåt & Ventföretagen

Plåt & Ventföretagen anställer entreprenadjurist

Pressmeddelande   •   Apr 18, 2018 08:00 CEST

Den 7 maj tillträder Johan Edward på den nyinstiftade tjänsten som entreprenadjurist på Plåt & Ventföretagen. Johan Edward har en gedigen bakgrund inom entreprenadjuridik och offentlig upphandling. ”Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Johan”, säger Anita Hagelin, chefsjurist och vice vd på Plåt & Ventföretagen.

Nu förstärker Plåt & Ventföretagen sin juridiska kompetens mot medlemmarna genom att anställa den rutinerade entreprenadjuristen Johan Edward. Det är första gången som arbetsgivarförbundet anställer en entreprenadjurist. Rekryteringen är ett steg i att ytterligare öka servicen mot förbundets omkring 950 medlemsföretag.

­­– Det känns mycket bra att välkomna Johan Edward till oss. Hans breda erfarenhet inom entreprenadrätt och offentlig upphandling förstärker vår service till medlemsföretagen på bästa sätt, säger Anita Hagelin, chefsjurist och vice vd på Plåt & Ventföretagen.

Johan Edward kommer senast från advokatfirman Pedersen i Stockholm, där han arbetat sedan 2013. Han tillträder tjänsten på Plåt & Ventföretagen den 7 maj.

– Jag ser fram emot att börja på Plåt & Ventföretagen då mitt intryck är att det är ett modernt och spännande förbund. Det ska bli intressant att få sätta sig in i medlemmarnas ärenden inom entreprenadrätt och offentlig upphandling, säger Johan Edward.


För mer information om rekryteringen, vänligen kontakta: 
Anita Hagelin, chefsjurist, vice vd och förhandlingschef på Plåt & Ventföretagen, 08-762 75 97.

För pressfrågor, kontakta Ida Fredriksson, kommunikatör på Plåt & Ventföretagen, 08-762 75 91.

Plåt & Ventföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för företag verksamma inom byggnadsplåt och ventilation.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.