Följ Plåt & Ventföretagen

Prenumerera kostnadsfritt på det exklusiva arkitekturmagasinet MIA!

Pressmeddelande   •   Mar 31, 2017 15:40 CEST

Det lyxiga arkitekturmagasinet MIA fokuserar helt på metall i arkitekturen och ges ut av branschorganisationen Svensk Byggplåt, där Plåt & Ventföretagen är en av medlemmarna. I nummer 1 2017 presenteras allt från återvunnen plåt på catwalken till smarta lösningar för solenergi. En annan glädjande nyhet är att alla som vill nu kan prenumerera kostnadsfritt på MIA.

MIA står för Metall I Arkitekturen och är ett inspirations- och informationsmagasin med syfte att leda till framgångsrik arkitektur och byggnation. MIA vill vi sätta fokus på metall i arkitekturen utifrån en nivå som överraskar, imponerar och spränger gränser.

Magasinet ges ut två gånger om året och den huvudsakliga målgruppen är arkitekter, fastighetsägare och byggherrar. Genom att visa upp exempel på metallarkitektur från hela världen och presentera nya produkter, idéer och innovationer, vill MIA visa de enorma möjligheter som byggplåten erbjuder.

I det senaste numret, som är det fjärde sedan utgivningen, uppmärksammas några utmärkande nybyggen med plåten i fokus, så som Zenhusen i Stockholm, Uppsala Entré i Uppsala, Skissernas museum i Lund och Treehotel i Harads. Tre innovatörer som valt att arbeta lite annorlunda med plåten får komma till tals och inspirera med en plåtklänning för catwalken, en smogdammsugare i Peking och ett plåtskydd för postapokalyptisk miljökatastrof. Det bjuds även på smarta och magnifika villor från olika delar av världen liksom en fördjupning i möjligheterna med kombinationen solenergi och byggnadsplåt.

För mer information om MIA och för att beställa en prenumeration: www.svenskbyggplat.se/mia

Plåt & Ventföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för företag verksamma inom byggnadsplåt och ventilation.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://entreprenoerfoeretagen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.